A hajam vad és ingyenes! – És elképesztő vagyok ezzel

, hagyja, hogy ez a haj vadul és szabad!
A karcsú és strukturált néha szórakoztató, különösen akkor, ha új frufru-t kapsz, de rájöttem, hogy a hajam azt akarja, hogy figurálisan menjen, ahol a vad dolgok vannak, így ha természetesen hullámos, és ingyenesen mennek, én vagyok teljesen lefelé.

A hullámos, “vad dolog” nézd ezeket a képeket, két strand hullámterméket használtam a bumble és a bumble-ből.

HIRDETÉS

Elkezdtem mosni a hajam és szárítva a megbízható aquis haj törülközőjével.

Then I sprayed Bumble and Bumble surf Infusion ($29) on it from mid-shaft to the ends before letting my hair air dry.

A Surf infúzió már körül volt. Ez hasonló az o.g. Bumble és Bumble Surf spray a strandhullámokhoz, de ahelyett, hogy a haját egy matt befejezné, olyan hullámokkal, amelyek enyhén ropogós textúrájúak, egy fényt hagynak, és a haját olyan hullámokba adják, amelyek lágyak az érintéshez.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ahhoz, hogy használja, permetezze le nedves hajra, és hagyja, hogy levegő száraz legyen, hogy thangja legyen.

Ehhez a megjelenéshez, miután a hajam teljesen “levegőn szárított”, létrehoztam a laza hullámokat a felső rétegeken egy ghd klasszikus curl vasval. then I sprayed Bumble and Bumble surf Foam Spray blow dry on top for texture and used my fingers to softly scrunch the product through the top layers.

Ez volt az első alkalom, hogy a szörfhabpermet használata. Ez egy új termék (azt hiszem, ez a nyár korábban jött ki), és ez egy hibrid spray mousse / strand hullámok spray a térfogat és a textúra. A nedves hajra kell permeteznie, majd fújja szárazra, de kreatív voltam, ezért a száraz hajra permeteztem.

Annak ellenére, hogy nem használtam azt, ahogy azt feltételezem, ahogyan azt feltételezném, még mindig olyanok, mint az eredmények, különösen a curling vas használata után, mert a permet felemelte a hullámos fürtöket, és meghatározta őket anélkül, hogy ropogósodott volna és ingyenes!

Beszélve a vadon élő dolgokról (Hello, Lazy Átmenetek) … Alessia Cara (ő egy kanadai pop énekes) hallgattam a múlt hétvégétől. Ez az én jelenlegi hajhemmem.

Tetszett az általam hallott dalainak maroknyi dalainak, és csak rájöttem, hogy a következő hónapban SF-ben történik. Ide-sorta akar menni … de akkor én vagyok, mint én, “a készlet valószínűleg nem indul el 10 óráig, és ez az, amikor a testemnek alszik. Szóval csak megnézem a videókat a YouTube-on … ”

HAHAH! Üdvözöljük a #momlife-ben.

Actually, let’s get real… even before Connor came along, I was like that when it comes to concerts. Úgy gondolom, hogy más lenne, ha magasabb lennék, és ténylegesen láthattam a színpadot. Valószínűleg motiváltam, hogy bemutasson, maradjunk későn és táncolj az éjszaka.

HIRDETÉS

Someone needs to invent concert booster chairs for smaller peeps…

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Published by wpnal

Leave a Reply