Mac Unsung Heroes: Mineralize Alapítvány / Laza

Komolyan, mi a különbség 10 perces smink lehet!
Ez a por így van. Dang. Jó.

Nem hiszem, hogy olyan általános legendás, mint a Mac Mineralize SkinFinish Természetes, mivel ez csak … Nos, megjelent az összes dobozból, és nem fogok odaérni, mióta megértem, hogy mindent elmondok, Szóval nem fogok újra tenni. Azonban a Mineralize Alapítvány / Laza kellékek sokkal több védelmet nyújtanak, mint a MAC mellett, mint a semmi, valamint a Mac blot, de kevesebb, mint a Mac Studio javítás laza. Alapvetően ugyanolyan csodálatos “a bőred azonban jobb” mana, hogy Mineralize Skinfinish Természetes, de egy TAD sokkal több lefedettséggel rendelkezik.

HIRDETÉS

Mi az a fel nem nyult sminkhős? Számomra ez egy gyakran alulértékelt smink Morsel, egy hosszú távú gyűjtőtermék, amely a rengeteg smink-rajongó radarképernyője alatt rohant, ugyanakkor rendszeresen sziklázza a világomat. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

-> Amazing, amikor egy gyors alapot igényel
Soha ne torta-y, soha ne nehéz, soha ne nehéz, soha nem túl fényes vagy túlságosan matt, ez fenomenális az olaj kontrollálásában (bár, ha van egy olajszálas helyzete, középen reggel, valószínűleg sokkal jobb, ha valami sokkal jobban fogsz helyette). Az MINERALIZE Alapítvány / Laza, valamint az MSF természetesek közötti elsődleges különbség a lefedettség szintje, mivel a laza verzió egyenes középfedélzet, valamint a préselt változat pedig a Sheerer, de még mindig épül, mint a közeg.

Technically, it’s a foundation, as well as you can wear it by itself, which is truly helpful for quick makeup looks, however I likewise believe it looks charming on top of a sheer tint or a BB or CC cream.

Szeretném, ha az Mineralize Alapítvány / laza még sokkal többet szeretne, ha nem csak hét bizonytalan árnyalatú árnyalatú volt. Ez csak olyan Wronky … Az MSF Natural 17 árnyalatban kapható, így mi az ajánlat csak a hét árnyalatú Mineralize Alapítvány / Laza? Amellett, hogy az árnyalatok közötti lépéseknek nincs értelme. Mac NC42 vagyok, valamint kopás közepes mély, de a következő sötét árnyalat, közepes sötét, olyan, mint három árnyalat sötétebb, mint a hihetetlenül narancssárga.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Nem kapom meg, de remélem, hogy felfedezed a mérkőzést, hiszen ha igen, azt hiszem, hogy ősszel szerelmes.

Viseljen a Chanel Les bézs egészséges Glow Natural Eyhadow paletta, Mac Coffee Liner, Mac Gingerly Blush, Mac Vintage Matte Folyékony Lipcolour Burnt Spice, valamint Mac DazzleGlass a mandarin Tropica-ban

This has just sufficient protection for a lot of situations, as well as it never looks thick or undoubtedly powdery, even when you touch up throughout the day.

Ez azt mondta, ha megragadod veled az érintéshez, akkor valószínűleg egy kicsit átadni egy kis üvegedényt, mivel a csomagolás fájdalom a butt-tooski. as well as whatever you do, don’t pull the sticker that covers the holes on the sifter all the method back, since if you do, you’ll get powder around the location when you open the jar. Vagy néhány kis lyuk van a matricával egy biztonsági tűvel, vagy húzza vissza egy kis kicsit (ez az, amit csinálok). Ez a módszer, amellyel egy kicsit megérinthet a fedél belsejében, és vegye fel, hogy csak akkor vegye fel, amit csak egy tiszta vagy szivacs.

Ne szüntesse meg ezt a matricát egészen!

HIRDETÉS

Nekem van kombinált / zsíros bőrem, valamint alkalmi megszakítások, valamint az érzékeny bőrű emberek rengeteg értékelését ellenőriztem, akik szintén valóban ilyenek, mivel ez nem teszi rosszabbságukat.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Published by wpnal

Leave a Reply