#Fancyladythings: Tom Ford Fullscreen lash szempillaspirál

Tom FORD Fullscreen lash szempillaspirál
A Fancy Lady Lane és Tom Ford Charm Boulevard metszéspontjában találsz – Hello! — standing at the crossroads waving a tube of the new FullScreen Lash Mascara, which is — grasp your pearls — $45.

A FULLSCREEN három új mascaras egyike a Tom Ford Smink kollekció szemének szemében (a többiek a tüske és a redőny), és amikor azt mondod, hogy suttognod kell minden szexi időt, mert ez a legjobb dolog.

HIRDETÉS

And FullScreen is the one you want if you want natural-looking drama…which, admittedly, seems like a contradiction in terms, but picture your favorite set of natural-looking falsies that noticeably thicken and lengthen your lashes, and even hold a kick- @ss curl egy éjszakai és napi különbség, de még mindig sikerül nézni, mint a szempillák, hogy egy igazi emberi lény született volna.

Ez teljes képernyős, kivéve a ragasztó és a “anya teherautó! Csak elmosolyodtam a szárnyas bélésemet! Most újra meg kell kezdeni! ”

When I apply two coats of FullScreen, it looks like I painstakingly glued individual false lashes along my lash line, but all I had to do was hold a brush. jó cucc!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

If you’re searching for all the things — volume, curl, separation and length — FullScreen does it all, and the best thing is how far it stretches out those lashes to make each and every one reach for the sky. A göndör tartás drámaian különbözik, mint a többi csúcskategóriás mascaras, mint az YSL szintetikus Cils és Chanel Le térfogat, de mégis a szempillák nem néznek hamisnak.

Ez egy árnyékban van – egy sötét, gazdag fekete, nevezett Noir, amely nem pelyhes, piszmálni vagy átadni az alsó lash vonalat, és köszönöm a jóságot, mert egy 45 $ -os szempillaspirál, amely bármi, ami a tökéletességtől mentes volt ” TSK-TSK-TSK “a Rotunda tea alatt.

HIRDETÉS

Idézze meg a sofőrét, hogy most a Ferarri-ot most, #fancylady, mert a Fullscreen a Tom Ford számlálóknál van!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Published by wpnal

Categories: Uncategorized

Leave a Reply