Szombat szörfözés, április 21, 2018

Szombat végül is.
Tényleg reméltem, hogy ma reggel reménykedtem, és megmutatom a világot egy lánynak, aki az erőfeszítést megtette, hogy a szokásosnál 30 percet kelj fel (szombaton), hogy befejezze a futását 9-ig … de a lány macska rájött, hogyan kell megnyitni Első ajtó ezen a héten …

“Viszlát Felicia!”
Fogalmam sincs, hogyan csinálja, mert – áldja meg a szívét – a lapok nem a legvilágosabb izzó a karácsonyfa. De valahogy egy zárt ajtót nyit meg!

HIRDETÉS

Én dunno … talán megmentette az összes cica agyi erejét az egyik történelmi pillanatban. ki tudja?

Ha csak én tudtam volna ugyanazt a lézerszerű fókuszt az életemben, haha! Menj, fülek.

Mindazonáltal még mindig korán jöttem fel, mert egy koncepcióra gondoltam, amit a közelmúltban láttam. Alapvetően arról volt szó, hogy kiszállt a saját útjából (linített az alábbiakban), és megérintette az aktiválási energia nevű kémiai koncepciót, amely az energia minimális mennyisége, amelyet valami meg kell adnia egy meghatározott reakciónak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindenesetre hallgassa meg a beszélgetést. Nagyszerű, de gyors összefoglaló: Ha valamit akarsz elérni, akkor, ha formában akarsz kapni vagy megváltoztatni a karriereket, először meg kell venned az első lépést, hogy létrehozzák az energiaszerű szikrát és megkapd a labdát.

Bármi is legyen, ez nem fog csak elvégezni magát.

Stoppol. Mivel könnyebb lenne az ágyban feküdni, és nézd meg a cica képeket Instagram-on 45 percig, ami általában szombat reggel, de ma már felálltam, amikor a riasztás elment.

Talán a Ted Ted beszélgetés is hallgatta! Ő volt az aktiválási energia, lol!

Beszélgetés erről, az egyik ilyen története lefelé haladhat valamit …

This is how many professional makeup artists wash the hundreds of brushes they use. Valószínűleg pontosan mit gondolsz … Úgy értem, ez kefe mosás, nem rakéta tudomány. but I thought it was interesting how so many artists prefer to use solid cleansers for synthetic bristles and liquids for natural bristles. Fogalmam sem volt! És nem tudtam, hogy sok smink művész előnyben részesíti Mrs. Meyer tiszta napos edény szappanját. aki tudta?

Rámutat erre a menyasszonyra, hogy a szépségdobozon kívül gondolkodjon. Ahelyett, hogy egy sminkművész felvétele az esküvőjének Olaszországban, Laurie Huff, egy ingatlankereskedő Jackson, Wyoming, repült ki egy La-alapú esztétikus, aki 70 bőrápolási termékeket hozott vele és egy zsák “arceszközök”, így Laurie séta a folyosón, anélkül, hogy a smink öltés lenne.

Alapítvány helyett napi arcok, oxigénkezelések, kollagén, placenta és antioxidáns szérumok és maszkok voltak.

Látok egy pár GO-Tos-t ezen a listán 13 DrugStore szépségápolási termék, hogy a sminkes művészek esküsznek.

Várja, hogy egy új sminkvonalat láthasson a Shoe Savant Jimmy Choo-ból a következő években.

Kíváncsi vagyok, hogy a darabok olyan drágaak lesz-e, hogy ki kell vennem egy második jelzálogot.

HAVER. KOMOLYAN. Soha ne vásároljon sminket, valaha. Biztos vagyok benne, hogy már tudod ezt, de csak abban az esetben, ha emlékeztetőre van szükséged, egy csomó hamis sminket csak L.A-ban lefoglalták, és állati poop volt benne.

Brazíliában a vak nők tanulnak a sminkalkalmazás művészetét az önbecsülésük növelésére.

Mintha szükségem lenne egy másik okra, hogy a célpontra lássa, egy egész slow új smink márkákat kapnak a hölgyek és a hölgyek számára, sötétebb bőr hangok elég hamar!

Valaha kíváncsi, hogy mi teszi a gél-manis vagy a króm körmöket, és dolgoznak, ahogyan csinálják? A hét kedvenc olvasása Ez a darab a kémia mögött gél-manikűrök, króm körmök és a legújabb köröm művészeti trendek. A polimer töredékek és a szabad gyökös reakciók a zene? a fülemre.

Meg akarom próbálni ezt az indie körömlakk vonalat az aranyos palackok miatt. Ez olyan rossz?

Lehet-e ez a robot az IKEA széket gyorsabban építeni, mint te? Az én esetemben igen.

Itt van, hogy beszélt …

Az egyik kedvenc dolog ebben a beszélgetésemben volt, hogy az a része, amikor a fedőlapokat elhagyja, amikor felébredsz, és azonnal kiszállsz az ágyból. Buta, de Dagnabbit, nagy hangot áll, és segít nekem, hogy készítsen dolgokat.

Ezen a héten a tészta Chef Christina Tosi tészta Chef dokumentumfilmet néztem, és most azt akarom, hogy “repedési pite” -et készítsen.

Az aktuális szuperhős téma …

Awww! Imádnivaló újszülöttek masszírozzák és kényeztessék …

This 28-minute HIIT workout is NO JOKE.

HIRDETÉS

Egy kicsit inspirált? Remélem megteszed. have a wonderful weekend, babe.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Published by wpnal

Leave a Reply