Szombat szörfözés, május 1., 2021

Hello ott, édes lány!
Mi folyik itt, barátom? Most már nem is tudok! Annyira örülök, hogy ez a hétvége. Ó, ember … nagyon várom, hogy pihenjen és lógjon a lányokkal ezen a hétvégén (Connor és Rosie).

Connor tegnap iskolai képei voltak, és ez volt a #ootd! Valószínűleg nem fogod meglepődni, hogy hallottam, hogy én voltam az anya, aki azt mondta: “Kérem, viselje a farmer kabátot,” a tanárának. – Ez része a megjelenésnek.

HIRDETÉS

Peep a szandál!
Coywolf elkezdi az óvodát az ősszel, így ez volt az utolsó képnapja, mint az óvodás, hiszed, vagy sem. Egy kicsit küzdött a pigtailokon … de biztosítottam neki, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy meg kell tennie. (She wore pigtails in all of her other preschool pics, and I just wanted to maintain the tradition this last time.) next year, when she’s a “big kid,” she can wear her hair down for her pics if she wants to.

A szokásos módon ezek után a mini-mérföldkő pillanatok, boldog vagyok, de úgy érzi, egy kis keserűsweet …

Lássuk … Mi mást csináltam ezen a héten? Nos, egy dolog, amit elgondolkodtam, mennyire könnyen elkaphatok az élet mindennapi ritmusában. Úgy értem, hol megy az idő? Mindig van egy listája a nagy képfeladatokról, amelyeket meg akarok tenni, nagyobb dolgok, mint az otthoni fejlesztési projektek, a karrierprojektek. Tudod – azokat a dolgokat, amelyek előre mozognak. De úgy érzed, hogy csak a csupasz minimumot csinálod, hogy folytassa (különösen az adott időkben)? Nem lehet az egyetlen személy, aki úgy érzi, hogy csak a vízben van.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Tényleg nem akarok csak túlélni az idejét ezen a földön. Kétségbeesetten szeretném boldogulni! Tartani szeretném növekvő! Azt akarom, hogy a kreatív, szórakoztató, érdekes ember, azt hiszem, én vagyok … de én csak annyira átkozott fáradt egész idő alatt … lol!Tudom, hogy tudod, mit értem. Néha bosszantó, de én digress.

Időközben néhány olvasás …

6 módja annak, hogy megállítsák az indítványok átmegyét, és elkezdj élni az életedet

Mindig kimerült, gondolkodásmódja a munkahelyi mozgásokon keresztül? Itt van, hogyan lehet változtatni

30 módja van életben, és nem csak létezik

Meg fogom követni néhány tanácsot, amit hallottam az egyik kedvenc YouTube stílusú csatornám, a busbee stílus, hogy egy osztályt vagy egy kurzust. Így úgy érzed, hogy tanulsz és növekszik, amire szükségem van.

So, I’ve also been researching websites that offer online classes, as well as looking at classes at the community college (there’s a campus less than 10 minutes away for college of Marin).

A 10 legjobb ingyenes online osztály 2021-ben

A 21 legjobb online osztály 2021-ben minden új készség elsajátításához

Szórakoztató online osztályok, amelyeket az otthoni kényelemből tehetsz

A 8 legjobb hely az online osztályokhoz – függetlenül attól, hogy ingyenes hobbi osztályokat vagy rugalmas képzési programokat keres

Az ígéretesnek megfelelő webhely a készség részesedése. Sok kreatív osztályuk van. Szeretném, ha az osztályokat a belsőépítészetre szeretném elvenni, és ez is egy idő, mivel fotózási osztályt vettem, így lehet szórakoztató is. Hallottál a készség részesedéséről, vagy bármelyik osztályukat?

Tehát ez volt az, ami többnyire a fejemben volt ezen a héten, és az otthoni felújítások megszerzése mellett, hogy elindultunk … évekért? Elég hosszú. Azt akartuk helyettesíteni a szőnyegünket luxus deszkával vinil-rel, és redo a padlónk porszobájunkat is, de az egész törekvést a backburnerre, tudod, hogy mindez megkezdődött, és most úgy érzem, újra kell tanulnom mindent a padlón, és nem éget az árnyékos vállalkozók.

Kis porterem kialakítása: a do és a nem

A leginkább meghívó nappali elrendezés, hogy megpróbálja

A nappali tervezés arany szabályai

And because beauty and cats bring us together, here are a few stories that also caught my eye this week…

Valentino Is launching a Gorgeous, Inclusive makeup Collection

Skincare for Darker Skin Tones Is a beauty Market Yet to Be Explored

Maison Francis Kurkdjian launches three new Perfumes (side note: I cannot wait to sniff these!)

Fancy Feast wants You to eat like Your Cat

Does Your Cat’s Butthole Touch everything It Sits On? One Middle-Schooler Devised an Experiment to find Out

How to travel with a Cat

HIRDETÉS

Have a great rest of your weekend, and please take some time to do something fun! Az élet rövid. I deeply believe that’s ok to not be productive sometimes.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Published by wpnal

Categories: Uncategorized

Leave a Reply