Szombat szörfözés, május 26., 2018

Örömmel Kategória, mesés!Remélem jól aludtál. Ha nem köszönetet mondok neked a terhesség előtti ruhák bátorítása néhány héttel ezelőtt, nagyon köszönöm! A javaslatok nagyon hasznosak voltak. Igazán igazán szükségem volt a nyomásra.

Végül * végül * van néhány fenék, amely megfelelően illeszkedik, és eljöttem a felismeréshez, hogy most jobban illeszkedek a “Curvy” nadrágokhoz, nem csak azért, mert a testem megváltozott, mert a testem, hanem azért is, mert Tavaly sok zömöket csináltam, így sokkal több izom van a zsákmányom és a combom. – Jó – nem, nagyszerű dolog!

HIRDETÉS

So, I am now the pleased owner of a pair of these J. crew shorts, which just happen to be on killer sale at the moment using promotion code GETAWAY.

A nagymértékű farmer rövid a Brixton Wash-ben, eredetileg 79,50 dollár, 42 dollárért, május 28-ig. A denim puha és strukturált, és rövid, de nem túl rövid.

Már szeretem. Tény, hogy végül eldobtam a két páros denim zsákmány rövidnadrágot, amit az utolsó két nyáron viseltem.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mielőtt az eladás befejeződik néhány nap alatt, azt is szeretnék kapni egy pár ilyen aranyos 3 “olíva rövidnadrágot egy fésült szegély (aranyos érintés!). 32 dollár azonos utazási kóddal, 59,50 dollárból.

Azt hiszem, az olajbogyó semleges, ezért sok mindent meg kell választani.

Köszönöm újra a bátorítást. Most, továbbra is a mai szombati szörfözés …

Előfordulhat, hogy valami kicsit másképp van, amikor bevásárolsz a nagy áruházakban, mint a Nordstrom és a Saks. Annak érdekében, hogy sokkal több vásárlót csalogasson … Sok nagy boltja megszünteti a hagyományos egypolcszámlálókat, és sokkal több Sephora-szerű nyitott alaprajzot cserél, sokkal több és sokkal több termékkel a radar márkáktól.

Olyan, mintha valaki hatalmas spacenkot dobna egy nordiesbe.

Sephora hamarosan új osztályokat kínál a transznemű emberek számára, akik sokkal többet tanulnak a sminkről. A 90 perces “Bold Charm a Transgender Community” osztályok júniusban kezdődnek, és kiterjednek a smink termékekre és alkalmazási technikákra. Menő!

Nagyon remélem, hogy Meghan Markle királyi esküvői sminkje sokkal inkább megközelíthető sminkkel fog megjelenni, és ez a szerző úgy gondolja, hogy hosszú távú hatása van a helyszínen.

“Despite the seeming simplicity of Markle’s makeup,” Cheryl Wischhover writes, “it might be poised to have a radical effect on charm trends. A smink világában a legjobban a két sok népszerű trend az esztétikai kontinuum ellenkező és szélsőséges végére esik. Az egyik végén az Instagram-sminken ismert, mint a “glam.” A másik, “nem smink smink” van. Markle egyértelműen leereszkedett a “smink smink” oldalán. Ez egy nagy dolog, hogy nyilvánosságra hozza egy ilyen nyilatkozatot, mert a Charm világ egy ütőpontban van, a sokkal több push és húzza a kevésbé sminket a popkultúrában. ”

Szeretném megnézni mind a 15 ilyen smink márkát, amelyek mindegyike mélyebb skintones * és * a nők tulajdonában van.

HIRDETÉS

Oké, valaki kávéja újratöltenie kell! Van egy nagy napja és egy fantasztikus emléknapi hétvége. Hadd tudjam meg, mit csinálsz.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Published by wpnal

Leave a Reply